Fakty o żywności

oparte na artykułach naukowych

Dane do przelewu

Kurs o czytaniu etykiet - 39 zł: Poradnik o łączeniu żywności - 39 zł 50 1870 1045 2078 1057 0414 0001 W treści: [twój mail] Po zaksięgowaniu kwoty, dostaniesz maila z hasłem do kursu i gotowe! 

Wszystko o maśle

Wszystko o maśle

Co to jest masło? Masło to produkt wysokotłuszczowy powstały w wyniku zmaślenia śmietany. Zarówno śmietanka, jak i śmietana przeznaczone do wyrobu masła powinny zawierać co najmniej 25–35% tłuszczu. Mleko i produkty mleczne są ważnym, gęstym składnikiem odżywczym...

Biała kiełbasa – porównanie

Biała kiełbasa – porównanie

Wybieraj kiełbasy tylko z mięsem, solą i przyprawami. Dobry skład otrzymały kiełbasy bez: konserwantów, glutaminianu sodu, aromatów, zagęstników, o wysokiem zawartości mięsa. Sokołów Mięso wieprzowe (94%), sól, przyprawy dobry skład Auchan Mięso wieprzowe 91,8%, woda,...